Η «Ωδή Αμφιπόλεως» διοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και με την υποστήριξη των Δήμων Αμφίπολης και Ν.Ζίχνης

Η «Ωδή Αμφιπόλεως» στο πλαίσιο του σκοπού της για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής Αμφίπολης-Δυτικού Παγγαίου και πιστή στους στόχους της να αποτελέσει ο τόπος μας κέντρο πολιτισμού και πόλο έλξης επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού διοργανώνει, μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και με την υποστήριξη των Δήμων Αμφίπολης και Ν. Ζίχνης, τις εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο «ΤΡΙήΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ», στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019, σε χώρους εντός των ορίων των παραπάνω Δήμων, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που ακολουθεί και μπορείτε να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας και στον λογαριασμό μας στο facebook.

 

Οι γιορτές αυτές περιλαμβάνουν: 

  • Έκθεση φωτογραφίας από τον διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Η δική μου Αμφίπολη», στο παλιό Γυμνάσιο του Σταθμού Αγγίστας, Δ. Νέας Ζίχνης (14 & 15/6/2019) και βράβευση των τριών καλύτερων φωτογραφιών, στο Αθλητικό Κέντρο «Αχ. Καραμανλής» στην Πρώτη, Δ. Αμφίπολης (15/6/2019).
  • Ξεναγήσεις στον Αρχαιολογικό Χώρο και Μουσείο της Αμφίπολης (14,15 & 16/6/2019).
  • Τηλεσκόπια με τίτλο « Πλανήτες-αστερισμοί και η μυθολογία τους», στα Παλαιά άνω Κερδύλια-αύλειος χώρος Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου (14/6/2019).
  • Δημιουργική Γραφή από το Εργαστήρι Γραφής και Εσωτερικής Αναζήτησης στο Δημ. Σχολείο Ροδολίβους, Δ. Αμφίπολης(14,15 & 16/6/2019).
  • Κατασκευή Μουσικών Οργάνων από Ανακυκλώσιμα Υλικά από το Εργαστήρι Μουσικής με Εναλλακτικούς Τρόπους, στο Δημ. Σχολείο Ροδολίβους, Δ. Αμφίπολης(14,15 & 16/6/2019)
  • Ημερίδα για την Ιστορία με τίτλο «Γνωριμία με τα μνημεία και την Ιστορία του τόπου μας», στο Δημ. Σχολείο Ροδολίβους, Δ. Αμφίπολης(15/6/2019).
  • Γαστρονομικό ταξίδι στις τοπικές γεύσεις του Δυτικού Παγγαίου, στο Δημ. Σχολείο Ροδολίβους, Δ. Αμφίπολης(15/6/2019).
  • Road Show με αντίκες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών με τίτλο « Κλασσικές “καλλονές” με ρόδες» σε ειδικές διαδρομές μέσα από τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες των δύο Δήμων και έκθεση με στάθμευση αυτών, στο Δημ. Σχολείο Ροδολίβους, Δ. Αμφίπολης (15/6/2019).
  • Μουσικές σημειώσεις από τοπικά σχήματα, πλαισιωμένα από χορευτικά τοπικών συλλόγων, στο Αθλητικό Κέντρο «Αχ. Καραμανλής» στην Πρώτη, Δ. Αμφίπολης (15/6/2019)

Η «Ωδή Αμφιπόλεως» σαν φορέας, επιδιώκει και θα επιδιώκει πάντοτε να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της κάθε δράσης της  προς όφελος της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες, φίλους μας και followers  να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις εκδηλώσεις μας ενεργά με κάθε τρόπο και να τις διαδώσουν παντού.

 

Flyer-800x1280_15