Υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ της «Ωδή Αμφιπόλεως» και της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Ιανός

Ο  Τουριστικός Οδηγός για την περιοχή Αμφίπολης-Δυτικού Παγγαίου, θα βρίσκεται στις βιτρίνες και στα ράφια των βιβλιοπωλείων Ιανός από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών.

Η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Ιανός διαθέτει 10 καταστήματα καθώς και 1 διαδυκτιακό κατάστημα και η παρουσία του Τουριστικού Οδηγού στις προθήκες του, θα κάνει γνωστή την ευρύτερη περιοχή σε ένα μεγάλο κοινό.

ΟΤουριστικός Οδηγός με τον τίτλο livinghistory που εκδόθηκε με την επιμέλεια της «Ωδής Αμφιπόλεως»,έχει 164 σελίδες και εύχρηστο σχήμα, περιέχει κείμενα στα ελληνικά και αγγλικά, πολλές φωτογραφίες καθώς και τον χάρτη της περιοχής.

Τα κείμενα για τους αρχαιολογικούς χώρους επιμελήθηκε η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών αρχαιολόγος κ. Δημητρία Μαλαμίδου και τα κείμενα που αφορούν τα βυζαντινά μνημεία επιμελήθηκε ο αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών κ. Νικόλαος Μπονόβας.Στον Τουριστικό Οδηγό περιέχονται εκτός των άλλων ειδικά αφιερώματα, για το μνημειακό ταφικό συγκρότημα του Τύμβου Καστά με κείμενα της αρχαιολόγου-ανασκαφέα κ. Κατερίνας Περιστέρη, για το Σπήλαιο Αλιστράτης, καθώς και για τον Αρχιμάγειρα της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Αθανάσιο Σκούρα από την Βιτάστα Σερρών.

Στον Τουριστικό Οδηγό παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες για τα αξιοθέατα, για την ιστορία και για τον πολιτισμό της περιοχής και γενικότερα ό,τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τον επισκέπτη, καθώς βέβαια και οι δυνατότητες φιλοξενίας της περιοχής.

Η συμφωνία με την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Ιανός θα ενδυναμώσει την προσπάθεια που καταβάλει η «Ωδή Αμφιπόλεως» για την προβολή της ευρύτερης περιοχής της Αμφίπολης και θα φέρει την περιοχή πιο κοντά στο αναγνωστικό κοινό.

Εντός του Μαΐου 2019 θα κυκλοφορήσει από την «Ωδή Αμφιπόλεως» και ο πρώτος freeMap για την ευρύτερη περιοχή, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θράκης για δωρεάν διανομή στους επισκέπτες. Ο freeMap θα εκδοθεί αποκλειστικά με τις χορηγίες επιλεγμένων τοπικών επιχειρήσεων.

Ο στόχος της «Ωδής Αμφιπόλεως» είναι να δώσει  στις τοπικές επιχειρήσεις  ισχυρά εργαλεία για την προβολή τους, αλλά και να παρουσιάσει ολοκληρωμένο το τουριστικό προϊόν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

 

Flyer-800x1280_12Flyer-800x1280_04