Ενημερωτική ημερίδα για την ψηφιακή πλατφόρμα Airbnb από την Ωδή Αμφιπόλεως

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, η «Ωδή Αμφιπόλεως» μετά την έκδοση του 1ου Τουριστικού Οδηγού Αμφίπολης-Δυτικού Παγγαίου , διοργανώνει ημερίδα για την ψηφιακή πλατφόρμα Airbnb. H ευρύτερη περιοχή της Αμφίπολης αν και διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, δεν διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό κλινών για την φιλοξενία των επισκεπτών και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Οι ψηφιακές πλατφόρμες τύπου Airbnb δίνουν σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας, την  δυνατότητα να νοικιάσει όλο τον χρόνο, εύκολα και αξιόπιστα την θερινή του κατοικία σε επισκέπτες και να αποκτήσει έτσι ένα επιπλέον εισόδημα.

Η ενοικίαση σπιτιών μέσω Airbnb είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα αστικά κέντρα σε όλη την χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο και μπορεί να βοηθήσει  να αυξηθούν οι διαθέσιμες κλίνες στην περιοχή. Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από την Ωδή Αμφιπόλεως , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδολίβους, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ροδολίβους την Δευτέρα  13/8/2018 στις 19.00,  με εισηγητή τον Πολιτικό Μηχανικό κο Ιωάννη  Σαπλαμίδη, με ελεύθερη είσοδο.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο